Intelligent Design


Jeg forventer at alle lærde biologer på denne siden tar på seg piratantrekket og slutter seg til The Church of the Flying Spaghetti Monster øyeblikkelig! Den debatten som pågår i USA nå om intelligent design er en skam. Det er ingenting annet an William Paley oppgulp fra 1700-tallet. Grunnen til at jeg tar dette opp er at det var en debatt på betong i forrige uke om Kreasjonisme, og jeg kan ikke fatte at vi ikke har kommet lenger en dette i 2006. Det er nå rettssak i USA (http://www.forskning.no/Artikler/2005/oktober/1129812977.47) for å få intelligent design inn i de amerikanske skoler hvor Michael Behe argumenterer med sin hypotese om ikke-reduserbar kompleksitet Jeg håper det aldri går så langt i Norge. Uansett er det et nederlag for den moderne verden. Det trengs en tankerevolusjon, vi må rive oss vekk all denne pseudoen som gjennomsyrer samfunnet og forsøpler folks sinn. Skal det ikke snart ta slutt?
Replies

Før en kritiserer kreaskjonistene, mener jeg det er viktig å vite hva de står for. I fjor viste NRK et program om en dansk forgrening av den karitmatiske ungdomsgruppen Ny generasjon!, og etter å ha sett programmet gikk jeg inn på foreningens hjemmeside - her finnes en egen side om evulusjonen:

Dette er en side til dig, der er hoppet på løgnen og tror på evolutionen og ”The Big Bang”.

Evolutionen og ”The Big Bang” er nemlig en af de største løgne og bedrag, der findes, hvilket du tydeligt vil se igennem disse rigtig spændende lektioner med DR. Kent Hovind USA.

Dr. Hovind er professor og holder i dag foredrag og seminar over hele verden om dette emne. Han har samtidig udloddet 1,5 millioner kr. til hvem som helt, der kan bevise evolutionen og ”The Big Bang”.

Men ingen har endnu kunne bevise det, da det i virkeligheden slet ikke kan hænge sådan sammen, hvilket Dr. Hovind overbevisende viser igennem disse spændende lektioner.


Siden og Hovinds videoer finnes her: http://www.oplevjesus.dk/index.php?id=200

Når du har sett dette, står du fritt til å kritisere. Husk en må kjenne sine fiender!

TH

I følge Dag Hessen kom Tyvand (ID-typen) meget dårlig ut av debatten på Betong - heldigvis!