Null svar.


Mange ganger får jeg ingen kommentarer på spørsmål/bilder jeg sender inn. Det hadde vært kjekt om noen brydde seg om i det minste å forklare hvorfor det ikke gikk an å svare på henvendelsen.
Replies

Du må huske på at alle her på forumet svarer på firitden sin. Det er ikke alle spørsmål det er mulig å gi et svar på, enten fordi opplysningene er for dårlige eller rett og slett fordi de de rette personene ikke er tilgengelige (ferie, forretningsreiser o.l.) Det skal ikke mange dager til før spørsmål havner langt bak på side fire og fem. Da skal det mye til for at spørsmålet blir lagt merke til.

Det hender meg også at jeg ikke får svar, selv om jeg er nokså aktiv her. Årsaken er vel rett og slett at ingen har noe svar å komme med.

Ofte kikker jeg på spørsmålene også de fra Jozza, og konstanterer at de kan jeg ikke svare på. En sjelden gang går det an å si at spørsmålet er for vanskelig, bildene for uklare/gir ikke nok informasjon, eller lignende.

En trøst for oss som forgjeves venter på svar er statistikken over hvor mange som har sett på spørsmålet. For eksempel ble dette spørsmålet sett av 40 før det forsvant ubesvart under horisonten:
http://www.biologforeningen.org/enbiolog/topic.asp?TOPIC_ID=39129

AA