Ufrivillig vegetarianer


Jeg sadler min gamle kjepphest Dårlig Mat. (Den har ennå ikke blitt solgt som lasagneevil
Mandag: Pudding med fiskesmak. (29% amerikansk industrifisk)
Tirdag: Flesk med potetfiber. (91% flesk) Greit nok å gi grisen poteter, dog ikke post mortemdead
Onsdag: Pølser (nok om det!)
Torsdag: Pinnefisk (56% amerikansk industrifisk. HURRA!)
Fredag: Vassen kyllingfilet (81% fugl)
Is av vann og avføringsmiddel, her siterer jeg hele varedeklarasjonen:

Sjokolade-, jordbær- og vaniljeis uten tilsatt sukker. Med et naturlig innhold av sukker (melkesukker). INGREDIENSER: Vann, 11% kremfløte, skummetmelkpulver, sukkeralkoholer (maltitol, erytritol), 10% kostfiber (oligofruktose, inulin), 3.8% jordbær, kakao, emulgator (mono-og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (cellulose, cellulosegummi, karragenan, pektin), vaniljekorn, vaniljeekstrakt, aromaer (vanillin, etylvanillin), surhetsregulerende middel (sitronsyre), fargestoff (annattoekstrakter, karminer), søtstoff (sukralose).
Kan virke avførende ved stort inntak.


Når jeg kjøper is, er det for å kunne frotse i fett og sukker. Ble ikke var det som stod med liten skrift før jeg kom hjem...

Selvsagt er det min feil at jeg ikke bruker mer tid og midler på å skaffe skikkelig mat. Men, for en gammelungkar oppvokst på saus og poteter, er ikke gourmetmat førsteprioritet i hverdagen.

Og hva skal en ellers si, når Seranoskinke er blitt Spania svar på Linjeakevittenquestion



AA